Tortas "Vasara''

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Tortas "Vasara''
Tortas "Vasara''
Tortas "Vasara''
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lakštui iškepti reikės:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušinių
4 šaukštų kokoso pieno ar grietinėlės
3 šaukštų cukraus
3 šaukštų miltų
3 šaukštų kokoso drožlių
1 šaukštelio "Dansukker" vanilinio cukraus su tikrąja vanile
1 šaukštelio kepimo miltelių
Baltam sluoksniui reikės:
400 g trintos varškės ,,President''
400 g grietinėlės
360 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi''
Raudonam sluoksniui reikės:
100 g šviežiai virtos nesaldžios braškių uogienės be tirščių
100 g šviežiai virtos nesaldžios trintų juodųjų serbentų uogienės
180 g "Dansukker" želė - cukraus ,,Multi''
PARUOŠIMO BŪDAS:
Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išlaktu kiaušiniu, kokoso pienu ar grietinėle. Vis maišant suberti miltus su kepimo milteliais, kokoso drožles ir iškepti lakštą. Baltam sluoksniui skirtą grietinėlę pusę minutės pavirti su žele - cukrumi. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu. Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su žele - cukrumi. Gaminti tortą: Aš tai dariau torto formoje. ,,Blyną'' pašlakstyti kokoso pienu ar grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, palaukti kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Regina
2011-07-04 18:39
Pamiršau parašyti, kad į baltą sluoksnį pridėjau juodųjų serbentų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital