Tortas - Širdutė

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tortas - Širdutė
Tortas - Širdutė
Tortas - Širdutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
7/10 stiklinės cukraus
1 stiklinė miltų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas kakavos
7 šaukštai brendžio
Kremui:
500 mililitrų pieno
3 šaukštai manų kruopų
200 gramų sviesto
1 stiklinė cukraus
2 vienetai citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitas:
kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
Baltymus išplakti iki standžių putų.
Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo. Pilti aliejų, maišyti.
Atsargiai įmaišyti baltymus, ir suberti persijotus miltus.
Masę pilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
Atvėsinti.
2.
Kremas:
pieną užkaitinti, tuomet maišant suberti manų kruopas ir išvirti manų košę.
Ją palikti atvėsti.
Minkštą sviestą sumaišyti su atvėsusia manų koše, berti cukrų ir sutarkuotą (prieš tai nušveistą) citriną.
3.
Supjaustyti biskvitą į tris dalis, ir sulaistyti brendžu.
Kiekvieną lakštą pertepti kremu, viršų puošti kakava.
Porą valandų palaikyti šaltai.
Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital