Tortas “moka” su sviestiniu kavos kremu

AUTORIUS:
Ligita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Tortas “moka” su sviestiniu kavos kremu
Tortas “moka” su sviestiniu kavos kremu
Tortas “moka” su sviestiniu kavos kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tortas (16 gabaliukų)
6 kiaušiniai
150 g cukraus
1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės
70 g miltų
40 g bulvių krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g minkšto sviesto
žiupsnelis druskos
2 šaukštai citrinos sulčių
3 šaukštai tirpios kavos
200 g miltinio cukraus
20 g migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais. Prieš patiekiant palaikyti šaltai bent tris valandas (galima ir ilgiau)
AUTORIUS: Ligita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
rita
2011-02-14 08:44
o kokioj temperaturoj kepti? ATSAKYTI
Ro
2010-06-08 18:22
6 baltymus, o paskui 3 trynius. O likusius 3 trynius sudeti i krema :) ATSAKYTI
gelona
2010-06-01 15:27
tai kiek baltymu plaktui biskvitui???? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital