Tortas graikinis riešutas

AUTORIUS:
Rena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Tortas graikinis riešutas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
4 kiaušiniai
150 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
100 g miltų
50 g kukurūzų miltų
9 g kepimo miltelių
20 g kakavos
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
1 pakelis vanilinio pudingo
45 g cukraus
0,5 l pieno
125 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g graikinių riešutų
100 g lazdyno riešutų
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
100 g pieninio šokolado
100 g pusiau saldaus šokolado
20 g margarino VILNIUS kepiniams
Papuošimui:
20 graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite iki putų. Berkite druską, cukrų, 5 šaukštus vandens ir viską išmaišykite Sudėkite trynius ir vėl išmaišykite. Tarpusavyje sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą. Šį mišinį pilkite į tešlą ir išmaišykite. Pilkite į kepimo formą išteptą riebalais. Kepkite 150 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusį atvėsinkite. Sumaišykite margariną kartu su pudingo milteliais 45 gramais cukraus, druska ir pienu. Viską gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus ir vėl išmaišome. Biskvitą padaliname į keletą dalių, jas pertepame su kremu ir tada ruošiamės glajų. Šokoladus susmulkinkite ir dėkite į išlydytą karštą margariną, jei reikia, dar pakaitinkite, kad gautumėte vientisą masę. Glajumi apipilkite tortą, papuoškite graikiniais riešutais ir dėkite į šaldytuvą sustengti. Laikyti nemažiau kaip dvi valandas.
AUTORIUS: Rena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital