Tobulieji šokolado ir maskarponės triufeliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Tobulieji šokolado ir maskarponės triufeliai
Tobulieji šokolado ir maskarponės triufeliai
Tobulieji šokolado ir maskarponės triufeliai
Tobulieji šokolado ir maskarponės triufeliai
Autorius apie receptą: Saldumynus gaminu ne dažnai, bet šie triufeliai yra per geri, kad jiems atsilaikyčiau. Labai gardūs, tobulos tekstūros ir itin lengvai pagaminami. Juos formuoti daug lengviau negu Saldumynus gaminu ne dažnai, bet šie triufeliai yra per geri, kad jiems atsilaikyčiau. Labai gardūs, tobulos tekstūros ir itin lengvai pagaminami. Juos formuoti daug lengviau negu tradicinius su grietinėle gaminamus triufelius. Aš juos darau su juodu juodu šokoladu, bet drąsiai galite naudoti ir pienišką ar net baltą. Gardžių triufelių paslaptis - būtinai gaminkite iš šokolado, kurį mėgstate labiausiai!
Ingredientai skirti 20 triufelių.
(...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų maskarponės sūrio
Apvoliojimui:
2 šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Maskarponę ištraukite iš šaldytuvo likus daugmaž pusvalandžiui iki gaminimo, kad būtų kambario temperatūros. Atšilusią dar išsukite šaukštu, kad būtų minkštesnė, tokia lengviau maišoma.
2.
Šokoladą ištirpinkite virš vandens vonelės arba atsargiai mikrobangėje.
3.
Į tirpintą šokoladą sudėkite maskarponę ir gerai išmaišykite. Masę palaikykite šaldytuve kokias 2 - 3 valandas iki sustings (galima laikyti ir per naktį). Sustingusią kabinkite šaukšteliu ir formuokite lazdyno riešuto dydžio triufeliukus. Juos apvoliokite kakavoje ar riešutuose ar kitame pagardinime.
4.
Šis triufeliukų recpetas bazinis ir skanus savaime, bet nebijokite improvizuoti. Kartais aš į šokolado masę papildomai pridedu pusę šaukštelio cinamono, kartais - šiek tiek čili pipirų, kartais - šaukštelį tarkuotos apelsino žievelės. Esu netgi dėjusi šaukštą smulkiai tarkuoto parmezano - kaip keistai beskambėtų, triufeliukai buvo labai skanūs, o sūris bendrame skonyje buvo neatpažįstamas, užtat pridėjo gurmaniškos natos :-)
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ilona
2023-12-11 16:36
Kiek galima laikyti tokius triufelius? ATSAKYTI
Mėgėja
2017-02-11 23:43
Tiesiog nuostabaus skonio. ATSAKYTI
Auste
2016-11-25 12:45
Labai patiko! Daug lengviau daryti negu triufelius kur su grietinele buna, netirpsta taip tarp ranku, grazesni rutuliukai gaunasi. O jau skonis, nu superinis. Geras receptas ATSAKYTI
Emilija
2018-09-17 15:32
Man taip pat labai patiko ir neturiu prie ko prikibti!!!!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital