Tirštas rabarbarų kisielius su bananais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Tirštas rabarbarų kisielius su bananais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 rabarbarų stiebai (Rabarbarai)
2 bananai
0,75 l vandens
5 šaukštai cukraus
2-3 šaukštai krakmolo
1 pakelis vanilės cukraus
0,5 banano
10 g grietinėlės
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min. Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame. Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome. Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais. Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje. Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital