Tiršta žirnių sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Tiršta žirnių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 litrai sultinio,
1 stiklinė žirnių,
5 bulvės,
1 morka,
100 gramų fermentinio sūrio
Alyvuogių aliejaus truputį
Pora griežinėlių rūkyto kiaulės kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnius išmirkyti, bulves supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Viską sudėti į puodą ir užpilti sultiniu, įmesti kumpio griežinėlius. Virti apie 15 - 20 min. Kai išvirs pusė sriubos sutrinti su virtuviniu kombainu ir supilti į likusią sriubą. Išmaišyti. Prieš tiekiant į kiekvieną dubenėlį ant sriubos patarkuoti sūrio ir užpilti alyvuogių aliejaus. Tiekti su skrebučiais. Skanaus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Donatas
2010-09-22 14:46
Kai nemokat pasigaminti skaniai, tai nereiskia, kad receptas blogas ir sriuba sudina. Ka i sriuba idesi ta ir suvalgysi, tad pagalvokit pries komentuodami. Aciu uz demesi. ATSAKYTI
rasa
2010-07-21 22:32
as megstu sita sriubyte, labai skani. O jums miela sude ir panele Vaida linkiu ramybes ir tolerancijos ;))) ATSAKYTI
Spakaina
2010-03-13 14:47
jei jau taip stringa produktai burnoj, nafik virti ta sruba ir dergtis vesai? Nebrendylos :D O sriuba labai skani ir greitai pagaminama;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital