Tiršta vištienos sriuba

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Tiršta vištienos sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vištos sparneliai
5 bulvės
1 morka
1 svogūnas
3 šaukštai grietinės
pomidorų padažo šašlykams
pundelis krapų
įvairių rūšių pipirų mišinys
kotletų prieskoniai
troškinių prieskoniai
2 lauro lapeliai
1 vištienos sultinio kubelis
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Nuplauname vištos sparnelius, juos sudedame i puodą su vandeniu ir dedame virti.
2. Kai vanduo su sparneliais paverda apie 10min., įdedame į puodą vištienos kubelį, lauro lapelius ir visus kitus prieskonius.
3. Nulupame svogūną, jį susmulkiname ir sudedame į puodą.
4. Nulupame bulves, jas supjaustome stambiais kubeliais ir taip pat sudedame į puodą.
5. Nulupame morką, ją sutarkuojame burokine tarka ir sudedame į puodą.
6. Verdame tol, kol suįra vištienos sparneliai, suverda dauguma bulvių ir morkos. Sriuba turi pasidaryti tiršta.
7. Tuomet susmulkiname krapus, sudedame į puodą. Dedame kelis šaukštus pomidorų padažo ir grietinę, viską išmaišome ir dar 5min. paverdame. Sriuba paruošta! Tikrai labai skanu :)
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital