Tiršta raugintų kopūstų sriuba su mėsa

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Raugintų kopūstų sriuba su mėsa
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 litrai sultinio
500 gramų kopūstų (raugintų)
300 gramų jautienos (maltos)
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į sultinį įdėkite šiek tiek druskos (jeigu sultinys be druskos), suberkite gabaliukais pjaustytas bulves, įdėkite lauro lapelius, užvirinkite ir pavirkite apie 10 -15 minučių kol bulvės suminkštės.
2.
Tada suberkite raugintus kopūstus ir pavirkite apie 15 minučių.
3.
Kol verda kopūstai, ant trupučio aliejaus arba sviesto pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką iki daržovės suminkštės.
4.
Į sriubą sudėkite faršą ir pakepintas daržoves. Pavirkite dar apie 10-15 minučių. Paragaukite, pagal skonį pagardinkite pipirais, jeigu norisi, įdėkite dar šiek tiek druskos. Skanaukite!
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Lauksiu atsakymo labai
2019-11-26 00:52
O ka su tuo farsu daryti? Ji nekepinta sudet tiesiog i sriuba? Sakute sutrinti ar ka daryti su juo? ATSAKYTI
Rita
2019-11-26 09:17
Aš tiesiog sudedu ir išmaišau, būna smulkesnių gabaliukų ir stambesnių tuomet sriuboj :) Jei kas mėgsta truputį riebiau, galima prieš tai pakepinti. ATSAKYTI
Laivo kokas
2019-01-20 18:11
Viena pastaba: pagal receptą išeina, kad bulvės virs apie 45 minutes!!!
Visas vitaminas C iš bulvių dingsta po 20-25 minučių virimo. Tai žino visi, mokęsi bet kokioje maisto gaminimo mokykloje. Reikėtų tuos bulvių kubelius kažkada vėliau suberti. ATSAKYTI
Simona
2019-01-21 10:08
Raugintų kopūstų rūgštis trukdo bulvėms minkštėti verdant, jei bulves sudėsite vėliau, jos paprasčiausiai liks kietokos, dėl to jos turi pirmiausia išvirti, tik po to dedami kopūstai :) ATSAKYTI
Kristina
2022-01-25 18:59
Jus teisi.Rūgštelė neduoda bulvėms pilnai išvirti. ATSAKYTI
Tavo tevas
2022-08-31 17:13
Laivo kokas jureiviam zalias bulves duoda, virtas 19min rugstyje, kad vitamino C visi jureiviai pakankamai gautu. ATSAKYTI
Danguolė
2017-09-28 13:11
Mano pati skaniausia sriuba, ačiū už receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital