Tiršta pievagrybių sriuba
AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 83)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 83)
Tiršta pievagrybių sriuba
INGREDIENTAI:
Prieskoninių daržovių,
500 g pievagrybių,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas manų kruopų,
2 šaukštai grietinės,
Žalių petražolių,
Pipirų,
Druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, nusausinti, supjaustyti. Jeigu pajuodavo, įmesti 5 min. į vandenį su actu ir nusunkti. Pašildyti keptuvėje pusę sviesto ir pakepinti jame pievagrybius. Dviejuose litruose pasūdyto vandens išvirti prieskonines daržoves. Kai suminkštės, išimti, o į nuovirą suberti manų kruopas. Kelias minutes virinti, sudėti pievagrybius ir likusį sviestą. Užbalinti sriubą grietine, pagardinti. Lėkštėje pabarstyti sukapotomis žaliomis petražolėmis.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis