Tiršta krabų sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Tiršta krabų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
170 g šaldytos arba konservuotos krabo mėsos
1 vidutinio dydžio cukinija, supjaustyta 5 cm ilgio juostelėmis (Cukinija)
1 vidutinio dydžio raudona arba žalia paprika, supjaustyta
2 šaukštai margarino arba sviesto
2 šaukštai miltų
4 puodeliai pieno
2 šaukštai svogūnų laiškų, supjaustytų
0,5 šaukštelio žolelių mišinio
0,25 šaukštelio druskos
0,125 šaukštelio juodųjų pipirų
100 g varškės sūrio, supjaustyto
1 šaukštelis šviežių čiobrelių, susmulkintų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Jei naudojate šaldytą krabo mėsą, atšildykite ją. 2. Vidutiniame prikaistuvyje karštame svieste arba margarine apkepkite cukiniją ir papriką. Supilkite miltus. Supilkite pieną, svogūnų laiškus, žolelių mišinį, druską ir pipirus. 3. Maišydami virkite virš vidutinės-karštos ugnies, iki sutirštės ir pradės burbuliuoti. Sudėkite sūrį; virkite maišydami iki sūris ištirps. Sudėkite krabo mėsą ir čiobrelius; įkaitinkite. Jei norite, patiekdami papuoškite čiobrelio šakele.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital