Tiršta kopūstienė su dešra

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Tiršta kopūstienė su dešra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 g kopūstų
60 g taukų
2 salierų lapkočiai
petražolių šakelių
1 lauro lapelis
1 čiobrelių šakelė
2 svogūnai
200 g bulvių
100 g salierų
200 g šoninės
200 g minkštos dešros
su česnakais
sultinio miltelių, druskos ir pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuimti viršutinius kopūsto gūžės lapus, nupjauti kotą ir išpjauti stambias lapų gyslas. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais ir troškinti su taukais, kol suminkštės. Užpilti karštu vandeniu ir virti uždengtame puode. Prieskoninius žalumynus surišti ir įdėti į sriubos puodą. Svogūnus, bulves ir salierus nulupti, nuplauti bei supjaustyti plonais šiaudeliais. Likus 20 minučių iki virimo pabaigos, supjaustytas daržoves suversti į sriubą. Šoninę ir dešrą supjaustyti plonais griežinėliais. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos sudėti į sriubą. Iš sriubos išimti prieskoninių žalumynų ryšelį. Sriubą pagardinti sultinio milteliais, druska ir pipirais. Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital