Tirpstantys burnoje pyragaičiai "Kinder Delice"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tirpstantys burnoje pyragaičiai "Kinder Delice"
Tirpstantys burnoje pyragaičiai "Kinder Delice"
Tirpstantys burnoje pyragaičiai "Kinder Delice"
Autorius apie receptą: Pasakiškai skanus desertas! Skaniau ir sveikiau nei iš parduotuvės! Pasakiškai skanus desertas! Skaniau ir sveikiau nei iš parduotuvės! Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
5 šaukštai cukraus
3 šaukštai miltų
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai lazdyno riešutų (labai smulkiai maltų)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
4 šaukštai pieno
2 šaukštai medaus
1 šaukštas želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Sulaistymui:
100 mililitrų vandens
1 šaukštas medaus
Glajui:
100 gramų šokolado
30 gramų sviesto
2 šaukštai grietinėlės (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Į trynius suberti 2 šaukštus cukraus ir išplakti iki baltos purios masės. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir kakava, suberti smulkintus riešutus ir viską suberti į trynių masę, išmaišyti. Tuomet išplakti kiaušinių baltymus iki standumo, palaipsniui beriant 3 šaukštus cukraus. Dėti po truputį į trynių/miltų masę ir atsargiai maišyti kol bus sudėti visi baltymai.
2.
Tešlą sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginti paviršių ir kepti įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių. Iškepusį biskvitą apversti ant kepimo popieriaus lakšto ir atsargiai nuimti popierių, ant kurio kepė. Ataušinti biskvitą ir tada perpjauti į dvi lygias dalis (siūlau siūlu tai padaryti arba dideliu peiliu, jei tokį turit). Biskvito masę siūlo dėti į prie orkaitės esančią skardą, bet maniškė buvo per didelė, todėl teko kepti antrą biskvitą :) Naudokit mažesnę kvadratinę/stačiakampę formą.
3.
Želatiną užpilti pienu, išbrinkinti, o tuomet ištirpinti ant vandens garų vonelės. Leisti pravėsti. Kremui grietinėlę išplakti su medumi ir vaniliniu cukrumi, kol sutirštės. Toliau plakant, plona srovele pilti želatiną, dar truputį paplakti kol kremas sustandės.
4.
Šiltame vandenyje ištirpinti medų ir šiuo sirupu sulaistyti vieną biskvito dalį.
5.
Biskvitą aptepti kremu. Kitą biskvito lakštą taip pat sulaistyti medaus sirupu ir uždėti ant kremo sudrėkinta puse žemyn. Pyragą kelias valandas palaikyti šaldytuve, kol kremas sustings.
6.
Glazūrai ištirpinti šokoladą su sviestu ir grietinėle ar aliejumi, ant vandens garų vonelės, pastoviai pamaišant. Viską užpilti ant pyrago viršaus, išlyginti ir vėl leisti sustingti šaldytuve. Pjaustyti sausu, karštu peiliu, tuomet pyragėlių kremas neištykš į kraštus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rr
2021-11-17 20:02
Super piragaiciai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital