Tinginys su rikotos sūriu - tirpstantis burnoje!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Tinginys su rikotos sūriu - tirpstantis burnoje!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų sviesto
180 gramų šokoladinių sausainių
180 gramų sausainių (šviesių)
2 šaukštai kakavos
Kremui:
250 gramų rikotos sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 mililitrų vandens
2 šaukštai želatinos (tirpios)
Papuošimui:
šiek tiek pieniško šokolado (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenėlį įpilti 100 mililitrų karšto vandens, sudėti želatiną ir ją ištirpdyti. Puode ištirpinti sviestą, supilti pusę skardinės kondensuoto pieno, sudėti kakavą. Gerai maišant porą minučių pavirti.
2.
Abiejų rūšių sausainius sulaužyti, ant jų supilti kondensuoto pieno - sviesto masę ir viską gerai išmaišyti. Viską sudėti į formą nuimamais kraštais.
3.
Elektriniu plakikliu išplakti grietinėlę, į ją supilti likusį kondensuotą pieną ir sudėti rikotą. Viską išmaišyti. Plona srovele nuolat maišant supilti želatiną.
4.
Viską supilti ant sausainių ir dėti į šaldytvuvą sustingti. Puošti tarkuotu pienišku šokoladu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Evelina
2017-07-22 13:45
Bandziau ir as pagaminti. Skonis tobulas ir geresnis uz iprasto tinginio ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital