Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 136)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 136)
Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!
Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!
Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!
Autorius apie receptą: Tobuli ir greitai paruošiami cepelinai! Moku gaminti ir iš tarkių, o šiuos pamačiau pas Iloną ir nieko Tobuli ir greitai paruošiami cepelinai! Moku gaminti ir iš tarkių, o šiuos pamačiau pas Iloną ir nieko nelaukus išbandžiau. Pagaminti pavyko iš pirmo karto, o antras dublis gavosi iš viso idealus! Patarimas - nepirkite varškės supakuotos pakeliuose po 200g, nes cepelinų nepavyks išvirti. Varškė turi būti rupesnė, t.y. supakuota po 500g. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų varškės 9%
12 šaukštų manų kruopų
6 šaukštai bulvių krakmolo (priklausomai nuo varškės drėgnumo, iki 10 šaukštų)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek vandens
šiek tiek krakmolo (apvoliojimui)
Įdarui:
400 gramų maltos kalakutienos
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cepelinų masei skirtus produktus dedame į dubenį, vandens pilame tiek, kad masė būtų lipnesnė ir viską gerai išminkome.
2.
Faršą pakepiname keptuvėje, sudedame kubeliais pjaustytą svogūną ir pagardiname druska bei juodaisiais pipirais.
3.
Formuojame cepelinus: įdedame įdaro ir gerai apvoliojame bulvių krakmole. Verdame pasūdytame vandenyje nuo iškilimo 8-10min.
4.
Valgome su spirgiais, grietine ar padažiuku
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (25)
Irena
2023-09-22 10:45
Iš karto supratau, kad manų kruopų ir krakmolo šiame recepte per daug. Aš įdėjau vieną kiaušinį, 6 šaukštus karališkų manų ir tris šaukštus bulvių krakmolo. Masė gavosi skani. Iš jos galima lengvai suformuoti ir išvirti cepelino formos gaminį , tačiau tai ne cepelinai. ATSAKYTI
Violeta
2023-01-14 16:56
Šitie cepelinai yra verdami su tarkuotu obuoliu pabarstytu cinamonu ir cukrumi .Receptas 1980 m. Padažas sviestas ,druskos žiupsnelis ,grietinè. Aš vadinu vaikiškais ATSAKYTI
Irena
2023-09-22 10:51
Ačiū už idėją. Išviriau su tarkuotais obuoliais ir cinamonu. Man, šis įdaras tinka geriausiai. ATSAKYTI
Vida
2022-10-10 20:30
Puikus receptas. Labai skanūs. Tik vienas pastebejimas kad juos reikia virti daug ilgiau. Tada jie gražiai išsipučia. Būna purūs. Viriau 30 min. ATSAKYTI
Abs
2023-02-01 00:26
Juokaujat ? 30 min ? Kas is ju liko ?neklaidinkit zmoniu ATSAKYTI
Vita
2021-07-02 13:13
Labai skanūs neturiu priekaištų ačiū už receptą ATSAKYTI
Daiva
2021-03-05 13:34
Jei jau tinginiu cepelinai,tai paprasciau parduotuveje nusipirkti paruosto sauso misinio cepelinams,tai bent jau tikrai pavyks. ATSAKYTI
Daiva
2020-12-20 21:10
Receptas visiška nesąmonė. Bandžiau kepti pagal komentarus, su 3 šaukštais krakmolo ir manų. Gavos beformė puskystė tešla, cepelinų formuoti joje neįmanoma. Gaila produktų. Visiškas š. ATSAKYTI
Fausta
2020-11-25 01:09
Daug krakmolo, labai nesveika ATSAKYTI
onute
2019-11-23 12:56
manau, kad skanus cepelinai. galima gamint idara su virta malta mesa . ATSAKYTI
Loreta
2019-11-23 03:21
Man patinka - minkšti ir greitai padaromi ATSAKYTI
Algirdas
2019-03-19 23:45
Kad būtu skanu,reikalinga tik viena sąlyga-būti alkaniam ATSAKYTI
Kitas
2018-11-02 15:18
Virdavom senais laikais, kai dirbau valgykloje, bet manu nedėjo i mase. Man buvo netradiciniai, bet visai skanus ATSAKYTI
Oksana
2018-11-08 18:08
VAU...Bandau
ATSAKYTI
Jolanta
2019-03-20 10:26
Ir as bandysiu ATSAKYTI
Jurga
2018-10-25 23:00
Gaminau pries kokius 5 ar daugiau metų, man nepatiko. Negadinčiau produktų dėl šio patiekalo ATSAKYTI
Nijolė
2017-11-05 21:43
Ponios,ar jus kas prievartauja juos gamint.Del skonio ir grožiodraugų nėra ATSAKYTI
Inga
2017-10-14 14:06
Sveiki.Nepagailėjau savo laiko ir poros eurų,kad padaryti šiuos kukulius per naujo pagal save.Taigi : 500gr 9% varškės. Trys kaupini šaukštai krakmolo.Trys kaupini šaukštai manų.Kiaušinis.Maždaug trečdalis stiklinės vandens.Druska.Į tešlą galima patarkuoti muskato riešuto,kas mėgsta.Tešla suminkoma,kaip rašoma pirmame recepte,tik suminkius leidžiame tešlai apie 15 min pastovėti,kad šiek tiek išbrinktų manai.Tada gaminame kukulius lygiai taip,kaip parašyta ankstesniame recepte.Nedrįstu jų pavadinti panašiais į cepelinus,todėl formavau juos apvalius.Išvirti jie minkšti ir purūs.Jaučiasi varškė .O kaip gi kitaip,kai manų ir krakmolo dėjau daug daug mažiau.Jums rinktis kiek dėti šių produktų.Skanaus!

Ir dar šis tas recepto autorei. Kai rašote receptą,būtinai taip ir rašykite,kad šaukštai nedideli ir nubraukti. Neklaidinkite žmonių ;) ATSAKYTI
Oksana
2018-11-08 18:07
Bandysiu ir as pagal jusu pasiulyma, kaz kaip jis man atrodo priimtinesnis nei pirmutinis, nepagailesiu ir as produktu ir laiko, bandysiu padaryt, paziuresiu kas gausis, nors taip kaz kaip man abejotina...nuotrauka ikalsiu kas gausis, tik kad nesigautu kokios koses.... butu gaila...isties produktu ir laiko...Lauksiu stebuklo
ATSAKYTI
Miglė
2017-10-14 12:57
Mama tokius ar labai panašius virdavo. Jai patikdavo, o man vaikystėje - ne. Bet aš ne kriterijus, man daug kas nepatiko tuomet... Reikės pabandyti kada... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital