Tetos meduolis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Tetos meduolis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g miltų
500 g medaus (natūralaus arba dirbtinio)
500 g cukraus
1 stiklinė pieno
4 kiaušiniai
50 g sviesto
3 pakeliai prieskonių meduoliams
100 g sukapotos apelsinų žievelės ir riešutų
1 šaukštelis sodos
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieną supilti į puodą, suberti cukrų, įdėti medų ir pašildyti. Kai cukrus ir medus ištirps, nuimti nuo ugnies, sudėti sviestą, prieskonius ir druską. Ataušinus viską perpilti į dubenį, įmušti kiaušinius, suplakti šluotele, po to įberti miltus su soda ir toliau plakti. Tada suberti džiovintus vaisius, išmaišyti, pridengti rankšluostėliu ir palikti 2 dienoms fermentacijai. Po to sudėti tešlą į 2 siauras formas (išteptas taukais ir apibertas džiūvėsėliais). Kepti 1 val. Meduolis išsilaiko šviežias visą mėnesį!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital