Tešloje kepta žuvies filė
AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Tešloje kepta žuvies filė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo lydekos
2 žiupsneliai prieskonių žuviai
Tešlai:
0.5 litro pieno
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
Kepimui:
150 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydekos filė įtrinkite prieskoniais. Supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
2.
Išplakite kiaušinius. Į kiaušinių plakinį supilkite pieną, išmaišykite. Berkite miltus ir maišykite. Tešla turi būti vientisa, be gumuliukų.
3.
Lydekos filė mirkykite skystoje tešloje sudėkite į įkaitintą keptuvę su tirpintu sviestu. Apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuką iš abiejų pusių po 1,5 - 2 minutes.
4.
Kai išimsite žuvį iš keptuvės, sudėkite žuvies gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius. Skanaus :)
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
mamos dienos skanėstai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis