Taleriai įdaryti grybų faršu

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Taleriai įdaryti grybų faršu
Taleriai įdaryti grybų faršu
Taleriai įdaryti grybų faršu
Taleriai įdaryti grybų faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg šaldytų grybų
1 galvutė česnako
prieskoniai: pipirai ir druska pagal skonį
3 šaukštai krakmolo
3 šaukštai majonezo
1 kiaušinis
1 pakelis talerių
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus šiek tiek atlaidinti, kad nebūtų per daug vandens ir sumalti. Česnako galvute nulupti ir sutraiškyti. Visus ingridientus sudėti į grybų faršą ir išmaišyti.
Imti du talerius. Ant vieno dėti grybų faršo, kitu taleriu užkloti ir dėti į iškaitintus riebalus keptuvėje. Kepti kol taleriai įgaus rusvą atspalvį, o grybai išvirę, tad pakepti reikia tik, kol taleriai apskrus. Ir viskas. Labai skanūs, kol karšti, bet skanu valgyti ir šaltus.
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital