Malta mėsa įdaryti lietiniai blynai ala "Tac'os"

AUTORIUS:
Aida Sabulyte-Gust
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Malta mėsa įdaryti lietiniai blynai ala "Tac'os"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg maltos vištienos arba kalakutienos
prieskoniai paukštienai
1 kiaušinis
0,5 svogūno
1 skiltelė česnako
1 - 2 pomidorai
1 gūžė salotų
svogūnų laiškai
tarkuotas sūris (mozarella)
grietinė
aliejus
lietiniai blynai
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsikepti lietinius blynus. Paruošti maltą paukštieną: įdėti kiaušinį, prieskonius, gerai susmulkintą svogūną ir česnaką, gerai viską išmaišyti. Aptepti pusė blyno paruošta mėsa plonai ir užlenkti per pusę, įkaitinti aliejų keptuvėj ir dėti blynus, kepti ant vidutinės ugnies, kad nedegtų, bet keptų, apkepus vieną pusę, apversti blynus ir apkepinti kitą pusę, kuo ploniau mėsos bus blyne, tuo greičiau ji iškeps. Iškepus norimą kiekį blynų, pasiruošti daržoves: smulkiai supjaustyti salotas, pomidorus, svogūnų laiškus ir sudėti į dubenėlį, į kita dubenėlį įdėti tarkuoto sūrio ir į tečią grietinės, viską padėti ant stalo. Valgant blyną, jį atidarai, įdedi į vidų daržovių mišinio, pabarstai sūriu ir pertepi grietine, uždarai ir valgai! Skanaus!
AUTORIUS: Aida Sabulyte-Gust
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital