Tagliatelle Siciliana (Makaronų pasta su mėsos Ragu padažu)

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tagliatelle Siciliana (Makaronų pasta su mėsos Ragu padažu)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pastai (4 porcijos):

1 valg. š. aliejaus
2 dideli valg. š. kietų miltų (dvigubas nulis)
1 vienas kiaušinis (ne narvuose užaugintų vištų)
1 žiupsnis druskos

Padažui:


500 g maišyto jautienos ir kiaulienos faršo
1 stiklinė juodų alyvuogių
0,5 stiklinės kaparėlių
2 svogūnai
3 salierų stiebai
1 morka
1 galva česnako
2 stiklinės luptų smulkintų pomidorų
1 stiklinė raudono vyno (sauso)
1 valg. š. pomidorų pastos
Vištienos ir daržovių sultinys
Pipirai
Druska
Rozmarinas
Bazilikas
Petražolės
Parmezano sūris
Džiuvesėliai
Alyvuogių aliejus


 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kaip pasigaminti makaronus (pasta): Sumaišykite miltus, kiaušinį, druską ir aliejų. Iškočiokite didelį ploną blyną ir jį susukę plonai supjaustykite. Naminius makaronus virkite sūriame verdančiame vandenyje apie 4-5 minutes. Kaip paruošti Ragu mėsos padažą: Įkaitinkite puodą, supilkite aliejų, sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, česnakus. Tada sudėkite faršą, prieskonius ir viską gerai apkepinkite. Tuomet sudėkite likusius ingredientus ir užpilkite sultiniu. Virkite apie 45 min. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite raudonąjį vyną. Sudėkite paruoštą padažą į keptuvę. Tuomet viską gerai įkaitinkite ir sudėkite makaronus. Padažas turi būti vandeningas, todėl galite naudoti vandenį kuriame virėte makaronus. Makaronus gražiai sudėkite į dubenį, užtarkuokite parmezano sūrio, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite džiuvesėliais. Improvizuokite: padažą galite paskaninti cukinijomis, baklažanais, kitomis daržovėmis, ruošti vegetarišką versiją be mėsos ar makaronus pjaustyti įvairiomis formomis. Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos:www.ciopciop.lt Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital