Tagliatelle

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Tagliatelle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g makaronų
500 g jautienos filė
300 g pievagrybių
150 g porų arba svogūnų
0,5 mažo čili pipiro
Druskos ir pipirų - pagal skonį
Augalinio aliejaus (kepimui)
Padažui:
150 g Filadelfija sūrio
200 ml grietinėlės (10-20%)
150 g Parmezano sūrio
0,5 šaukštelio malto muskato
Druskos ir pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustome jautienos filė. Kepiname apie 30 minučių keptuvėje.
Susmulkiname porą, čili, pievagrybius. Viską sudedame ant mėsos ir pakepiname dar apie 10-15 minučių.
Į grietinėlę suberiame sūrius, prieskonius ir maišant verdame apie 3-5 minutes, kol pradeda tirštėti.
Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
Makaronus patiekite su kepinta mėsa ir grybais bei padažu. Skanaus!
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital