Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas

AUTORIUS:
Onutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g svogūnų,
500 g bulvių,
100 g džiovintų baravykų,
200 g lašinių,
50 g sviesto,
1 a. š. miltų,
3 saujos sūrio,
druska,
malti pipirai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustome griežinėliais, pabarstome miltais ir pakepiname su lašiniais.
Svogūnams pusiau apkepus, sudedame išvirtus ir šiaudeliais supjaustytus grybus. Įdedame pipirų, druskos.
Bulves nulupame, supjaustome griežinėliais ir truputį pasūdome.
Į riebalais išteptą indą dedame sluoksniais bulves ir svogūnų su grybais masę. Viršuje turi būti bulvės. Pabarstome tarkuotu sūriu ir uždedame keletą gabaliukų sviesto.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 20-30 min., kol suminkštės bulvės.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Onutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital