Trinta šviežių pomidorų sriuba - skani ir karšta, ir šalta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Trinta šviežių pomidorų sriuba
Trinta šviežių pomidorų sriuba
Trinta šviežių pomidorų sriuba
Trinta šviežių pomidorų sriuba
Trinta šviežių pomidorų sriuba
Autorius apie receptą: Man ji tobula, tad tikiuosi patiks ir jums. Ši orkaitėje keptų pomidorų sriuba – tobulas sprendimas tiems, kas nori iš vakaro pasiruošti nepakartojamus pietus. Ir tiems, kas Man ji tobula, tad tikiuosi patiks ir jums. Ši orkaitėje keptų pomidorų sriuba – tobulas sprendimas tiems, kas nori iš vakaro pasiruošti nepakartojamus pietus. Ir tiems, kas neturi laiko gaišti prie puodo pusdienį, kad išvirti šeimai skanią sriubą vakarienei. Žodžiu, niekada nenuvils. Itin skani karšta ir šalta. Jeigu valgysite šaltą – pasiruoškite iš vakaro, ar bent jau prieš 4 valandas, kad spėtų ataušti. Laikykite šaldytuve. Pateikite su smulkiai kapota cukinija, agurku, paprika, kapotais mėlynaisiais ar šalotės svogūnais, smulkintom prieskoninėm žolelėm, Tabasco. Labai gardu ir su žuvimi ar jūros gėrybėm, kad ir krevetėm sūrime ar rūkyta lašiša. Aišku, jeigu turite laiko pasikepti tigrinių krevečių, menkės ar midijų – valio! Žodžiu, neribojam fantazijos. Svarbus momentas – visus priedus pateikite greta dubenėliuose – tegu valgytojai patys susikuria savo tobulą sriubą. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas pomidorų
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 vienetas rausvųjų svogūnų
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek rozmarino
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pomidorus įpjauname ir nuplikome karštu vandeniu. Nulupame odeles. Jas galima ir palikti, bet „gurmanams“ tekstūra nebus itin maloni valgyti.
2.
Kepimo formą apšlakstome aliejumi, dedame pomidorus, per pusę perpjautą svogūną ir paprikos ketvirčius.
3.
Uždengiame folija ir pašaunam į iki 200 C įkaitintą orkaitę 40 min (arba kol suminkštės daržovės). Vis žvilgtelėkite, kad jos nepradėtų svilti.
4.
Nuimkite foliją, užberkite prieskonines žoleles, išmaišykite. Palaukite, kol atvės, ir sutrinkite į vientisą masę.
5.
Paragaujam, pagardinam druska, pipirais, jeigu rūgštu, dedame šiek tiek cukraus ar medaus.
6.
Išmaišome. Jeigu valgysite šaltą, būtinai atvėsinus palaikykite bent valandėlę šaldytuve (o geriau per naktį).
7.
Pateikiame apšlakstę alyvuogių aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital