Šviežių burokėlių-kopūstų sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Šviežių burokėlių-kopūstų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiauliena, sultinys, 2 litrai
Burokėliai, švieži, su lapais, 4 vienetai
Kopūstai, mažas, šviėžias, 0.5 vieneto
Pomidorai, 2 vienetai
Svogūnai, 1 vienetas
Česnakai, 3 skiltelės
Porai, nedidelis, 1 vienetas
Bulvės, 3 vienetai
Grybai, švieži arba džiovinti, 300 gramų
Paprika, raudonoji (gali būti čili pipiras), 1 vienetas
Citrinų sultys, 0.5 vieneto
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
6 porcijos. Kubeliais supjaustom visas daržoves, tik grybus supjaustytus dedam i šalį. Viską pakepinam keptuvėj aliejuje. Tuo tarpu užverdam sultinį, supilam pakepintas daržoves. Jei norit, galit dėt prieskonius pagal skonį. Pavirus 15 minučių, sudedam grybus, paverdam 5 min, uždengiam dangčiu, nukeliam nuo ugnies, duodam pastovet 15 min, pagardinam grietine. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital