Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g virtų bulvių
200 g cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
250 g margarino VILNIUS kepiniams
6 kiaušinių
1 citrinos sulčių
braškių papuošimui, cukraus pudros apibarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną labai gerai ištriname, į jį sudedame trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Išmaišome. Išvirtas bulves sutriname trintuvu ir sudedame į masę, įpilame citrinos sultis. Tešlą gerai išmaišome. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų ir palengva įmaišome į masę. Gerai išmaišytą tešlą sukrečiame į riebalais išteptą formą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Iškepusį pyrago viršų papuošiame braškėmis ir apibarstome cukraus pudra.Skanaus!