Šviežių bulvių blyneliai su kietuoju sūriu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šviežių bulvių blyneliai su kietuoju sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai bulvių
3 vienetai kiaušinių
100 gramų kietojo sūrio (parmezano, džiugo ar kt.)
5 skiltelės česnako
1 sauja petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves sutarkuoti burokine tarka, nupilti susidariusį skystį.
2.
Įmušti kiaušinius, suberti parmezaną, sudėti smulkiai pjaustytas pertražoles ir česnakus.
3.
Kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Odeta
2017-06-27 13:45
Turėtu būti skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital