Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šviežių bulvių su lupenomis
1 pundelis bazilikų
Druskos - pagal skonį
Riebalų (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šviežias bulves su lupenomis gerai nuplauti su kempinėle ar šepetuku. Perpjauti į 4 dalis. Suberti į verdantį pasūdytą vandenį. Pavirti 5-10 minučių ir nusunkti. Pabarstyti šviežiai kapotais bazilikais arba bazilikų prieskoniais bei kitais mėgstamais prieskoniais ir suberti į riebalais pateptą ar kepimo popieriumi išklotą skardą ir baigti kepti orkaitėje, kol bulvės sumikštės ir gražiai apskrus. Skanaus!
Sveiki, ar galite patikslinti - turima galvoje, kad lupenas reikia pašalinti su kempinėle ar šepetuku?
ATSAKYTI
Diana
2019-07-09 11:40
Šviežių bulvių odelė labai plona, todėl jų nebūtina skusti, o tereikia labai gerai nuplauti. Bulvės turi akyčių, duobučių ir pan., todėl geriau plaunant dar nutrinti kempinėle ar šepetėliu, kad iš tų įdubimų pašalintumėte žemių likučius ir kitus nešvarumus.
ATSAKYTI