Šventiniai biscotti

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Šventiniai biscotti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g kvietinių miltų
2 šaukšteliai Santa Maria kepimo miltelių
2 šaukšteliai Santa Maria prieskonių (cinamono, kardamono, imbiero ir pan.)
250 g cukraus
3 kiaušiniai
1 apelsino žievelė
85 g razinų
85 g džiovintų vyšnių
50 g migdolų
50 g pistacijų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, prieskoniais.
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Po to berkite ir įmaišykite miltų mišinį.
Galiausiai įmaišykite smulkiai tarkuotą apelsino žievelę, razinas, vyšnias, smulkiai kapotus migdolus ir pistacijas.
Sudėkite tešlą į kepimo formą ir kepkite apie 30-45 min. 180 laipsnių orkaitėje. Išėmę pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir kepkite dar apie 15-20 min. 100 laipsnių orkaitėje (pagal Celsijų).
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital