Šventinė įdaryta višta

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Šventinė įdaryta višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
500-600 g kiaulienos faršo
2 kiaušiniai
100 g grietinėlės
300 g fermentinio sūrio
500 g sūdytų išmirkytų baravykų arba kitokių grybų
0,5 stiklinės saulėgrąžų
5 šaukštai džiūvėsėlių
paukštienos prieskonių
aliejaus skardai patepti
1 svogūnas
Padažui:
1 indelis majonezo
1 indelis krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuneriame vištos odą, palikdami šlauneles ir sparnelius, ją įtriname paukštienos prieskoniais ir paliekame 2 val. Atskiriame vištieną nuo kaulų. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Likusią vištieną bei kiaulieną sumalame mėsmale. Į faršą įmaišome išplaktus kiaušinius, grietinėlę, suberiame kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį bei grybus, saulėgrąžas. Paskaniname paukštienos prieskoniais ir gerai išmaišome. Taip paruošto faršo prikemšame vištą ir užsiuvame. Kepame 200 - 220° C temperatūroje apie 1,5 val. Iškepusią vištą 10 - 15 min. atvėsiname, suvyniojame į foliją ir paslegiame. Puošiame sūdytų mirkytų baravykų kepurėlėmis, salotų lapais, saulėgrąžomis bei petražolių lapeliais. Patiekiame su majonezo ir krienų padažu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
nnnnn
2015-01-03 19:27
na kur tas svogunas kisti,,,kur dziuvesiai,,,nera konkretumo ,,,jauciu tik produktus sugadinsiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital