Šventinė įdaryta lydeka su žuvies prieskoniais

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šventinė įdaryta lydeka su žuvies prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1200 gramų lydekos
2 vienetai svogūnų
3 riekės batono
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis prieskonių (SAUDA žuviai)
50 gramų sviesto
1 žiupsnelis pipirų (SAUDA baltieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žuvį nuskuskite ir nuplaukite. Odą aplink galvą apipjaukite ir nunerkite. Iš žuvies mėsos išimkite kaulus.
2.
Svieste pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Žuvį sumalti kartu su grietinėlėje mirkytu batonu. Į žuvies masę įmuškite kiaušinį, sudėkite apkepintus svogūnus, "SAUDA" prieskonius žuviai, baltus pipirus ir druską. Viską gerai išsukite, įdarą sukimškite į žuvies odą ir užsiūkite.Svarbu neprikimšti per daug nes žuvis kepant sutruks.
3.
Žuvį aptepkite aliejumi ir kepkite 160°C temp. orkaitėje apie valandą į skardą pripilkite šiek tiek vandens, kad žuvis nepriliptų. Iškepusią ir pravėsusią žuvį puoškite kaip sugalvojate, taip pat galima tiekti ir šaltą.
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital