Švelnūs žuvies kotletai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Švelnūs žuvies kotletai
Švelnūs žuvies kotletai
Švelnūs žuvies kotletai
Autorius apie receptą: Žinau, tikrai yra žmonių, kurie nemėgsta žuvies, bet su malonumu kerta žuvies kotletus. Vos ne kaskart, kai aš kepu žuvies kotletus, aš pasiduodu naujam įkvėpimui, ir vos ne Žinau, tikrai yra žmonių, kurie nemėgsta žuvies, bet su malonumu kerta žuvies kotletus. Vos ne kaskart, kai aš kepu žuvies kotletus, aš pasiduodu naujam įkvėpimui, ir vos ne kaskart, mano receptas būna kitoks.
Beveik visadą žuvš kotletams kapoju. Visų pirma, neturiu namie tikros mėsmalės, visų antra, man skanu, kai kotletuose jaučiasi žuvies gabaliukai. Šiandien mano kotletai yra su virtomis bulvėmis, atlikusiomis nuo vakarykščių pietų. Tokios bulvės kotletams tiks labiausiai, o jei ruošiatės bulves virti tik šiam receptui, joms išvirus leiskite kaip reikiant atvėsti.
(...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų menkių filė
200 gramų bulvių (virtų)
3 vienetai kiaušinių
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis maltos kalendros
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 sauja petražolių
šiek tiek druskos
100 gramų miltų
150 gramų džiūvėsėlių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Menkę sumalkite mėsmale arba labai smulkiai sukapokite peiliu.
2.
Virtas bulves sugrūskite, jei jos karštos, labai gerai atvėsinkite. Sumaišykite bulves su smulkinta žuvimi, įmaišykite 1 kiaušinį, pertrintą česnaką, kalendros ir aitriosios paprikos miltelius, bei kapotas petražoles. Pagardinkite druska. Paruoštą masę dėkite į šaldytuvą bent valandai, kad pasistovėtų ir gerai atvėstų.
3.
Iš gerai atvėsusios masės suformuokite nedidelius kotletukus, pamirkykite juos miltuose, paskui plaktuose kiaušiniuose, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje po maždaug 3 minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai paruduos. Perkelkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 5 - 8 minutes, kol vidus bus iškepęs.
4.
Patiekti galite su saliero remuladu, kurio receptą rasite čia .
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
marija
2017-05-17 17:18
Galima ir lengviau juos pagaminti. Aš sumalu menkės file, įtarkuoju pusė svogūno, įdedu piene mirkyto batono, valg. šaukštą krkmolo, kiaušinį, žuvies prieskonių ir suminkius ant keptuvės . pirštukus laižysite ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital