Švelni pertrinta sriuba su konservuotais žirneliais

AUTORIUS:
Orinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Švelni pertrinta sriuba su konservuotais žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 skardinė (300 g) konservuotų žirnelių
1 v. š. sviesto
1 poras (tik balta dalis)
2 v. š. grietinės
Sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustyti plonais griežinėliais ir apkepti svieste puode. Į puodą sudėti 200 g. žirnelių, įpilti sultinio ir virti 10-15 min. Vėliau nupilti sultinį į kitą indą, daržoves sutrinti mikseriu. Supilti sultinį atgal į puodą, įdėti grietinės, 100 gr. žirnelių, viską sumaišyti, 1-2 min. pakaitinti. Skanaus!
AUTORIUS: Orinta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Kamilė
2011-03-04 15:06
Galiu pasakyti, kad mano mažoji Saulė labai mėgsta šią sriubą, tik aš dar įdedu bulvių pora, kad būtų tirštesnė ATSAKYTI
dove
2011-03-04 15:00
nieko nera geriau uz trinta darzoviu sriuba! ATSAKYTI
Natalija
2011-03-04 14:58
Dar bulvė tikrai nepamaišys! Skonis tikrai geras ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital