Sveikuoliukų sausainiai

AUTORIUS:
migliux
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sveikuoliukų sausainiai
Autorius apie receptą: Vietoj riešutų ar razinų galite naudoti ir lifolizuotų aviečių, braškių ir mėlynių produktus. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos ir skonio, o pačių sausainiukų Vietoj riešutų ar razinų galite naudoti ir lifolizuotų aviečių, braškių ir mėlynių produktus. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos ir skonio, o pačių sausainiukų gaminimas užtruks vos pusvalandį. (...daugiau) migliux
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė lazdyno riešutų (smulkinti)
1 saujelė razinų
1 saujelė migdolų (plokštelės)
2 šaukštai cukraus (arba medus)
2 šaukštai miltų
2 lašai vanilės esencijos
šiek tiek sviesto (tirpintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avižinius dribsnius sumaišyti su cukrumi, riešutais, razinom, migdolais, įmušti kiaušinį, įlašinti vanilės esencijos ir viską gerai išmaišyti.
2.
Supilti pravėsusį tirpintą sviestą.
3.
Suberti 2 šaukštus miltų, dėti medaus (arba cukraus) ir viską gerai išmaišyti bei palikti 5 minutėm išbrinkti.
4.
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
AUTORIUS: migliux
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital