Traškios sveikuoliškos duonelės

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Traškios sveikuoliškos duonelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
60 gramų miltų (kvietiniai, rūpaus malimo)
60 gramų avižinių dribsnių
60 gramų saulėgrąžų
1 šaukštelis aguonų
1 šaukštelis linų sėmenų
20 gramų sezamo sėklų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
250 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visus produktus sudėti į dubenį ir sumaišius palikti 20 min pastovėti.
2.
Masę, kuri bus gan skysta, paskleisti plonai ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pašauti į įkaitintą iki 170°C orkaitę.
3.
Po 10-12 min kepimo būtina susipjaustyti norimo dydžio gabaliukais, nes vėliau jau neišeis!
4.
Dėti atgal ir kepti toliau 30-40 min. iki norimo rudumo bei traškumo.
AUTORIUS: Elžbieta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kira
2018-02-22 18:37
Super, išbandžiau. tik dar česnako pridėjau - lb skanu ATSAKYTI
2015-10-15 15:47
Geras ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital