Šveicariška avižinė košė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šveicariška avižinė košė
Autorius apie receptą: Mano gyvenime daug laiko užima keliavimas, tačiau tas leidžia atrasti naujas šalis, jų kultūras ir, žinoma – skirtingas virtuves. Birchermüesli atradau (...daugiau) kitchenJulie
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų jogurto, natūralaus (skystesnio, ne graikiško ir ne islandiško)
40 gramų avižų
1 vienetas obuolių
1 saujelė migdolų (kepintų)
1 saujelė džiovintų spanguolių
2 šaukšteliai skysto medaus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolio sėklas išvalykite, obuolį supjaustykite skiltelėmis, o tada labai plonomis juostelėmis.
2.
Dubenyje sumaišykite avižas, smulkintus migdolus, džiovintas spanguoles, obuolį ir cinamoną. Supilkite jogurtą ir skystą medų. Išmaišykite.
3.
Mišinį perpilkite į nedidelius uždaromus indelius ir palikite šaldytuve pernakt.
4.
Prieš valgydami papuoškite kapotais migdolais ar kitais riešutais, džiovintomis spanguolėmis. Aš dar apibarsčiau džiovintų mėlynių milteliais ir žiedadulkėmis – papildomi vitaminai!
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis