Superinė plėšoma duonelė su česnaku ir žolelėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Superinė plėšoma duonelė su česnaku ir žolelėmis
Superinė plėšoma duonelė su česnaku ir žolelėmis
Superinė plėšoma duonelė su česnaku ir žolelėmis
Superinė plėšoma duonelė su česnaku ir žolelėmis
Autorius apie receptą: Superinė česnakinė duona, tinka prie ant griliaus keptis mėsos. Darbo čia nėra tiek daug, produktai paprasti, bet skonis labai geras. Aš naudojau 30 centimetrų skresmens kepimo Superinė česnakinė duona, tinka prie ant griliaus keptis mėsos. Darbo čia nėra tiek daug, produktai paprasti, bet skonis labai geras. Aš naudojau 30 centimetrų skresmens kepimo formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų miltų (apytikriai)
300 mililitrų vandens
1 pakelis sausų mielių (11 gramų)
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis druskos
Pertepimui:
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek baziliko
šiek tiek rozmarino
šiek tiek petražolių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukrų, mieles, šiltą vandenį išmaišyti ir palikti 8 - 10 minučių pastovėti. Suberti miltus, druską, įpilti aliejų ir užminkyti tešlą, minkyti apie 6 - 7 minutes. Įdėti tešlą į dubenėlį, uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti pakilti šiltoje vietoje apie 30 - 40 minučių. Iškilusią tešlą padalinti į 3 lygias dalis ir po vieną iškočioti tris blynus, maždaug 30 centimetrų skersmens.
2.
Į išlydytą sviestą įspausti česnaką, įmaišyti žoleles ir truputį druskos.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, įdėti blyną ir sutepti česnakiniu sviestu su žolelėmis. Ant jo uždėti antrą blyną ir sutepti likusiu sviestu. Uždėti trečią blyną ir per vidurį išspausti mažą apskritimą. Aplink aštriu peiliu padalinti į 12 dalių ir kiekvieną persukti 2 ar 3 kartus į vieną pusę. Detaliau parodyta nuotraukoje. Palikti pastovėti apie 15 minučių, kol įkais orkaitė.
4.
Prieš kepant sutepti kiaušnio plakiniu ir kepti 200 - 210 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol gražiai paruduos. Iškepus uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
milda
2019-03-24 20:30
aha vandens įpylėt .ir tikėk po to receptais ATSAKYTI
Agnė
2019-03-15 15:31
Man taip pat nesigavo tešla visiškai ATSAKYTI
Milda
2019-03-15 12:50
Nesigavo tešla visiškai. Pabandykit iš tų produktų užminkyt tešlą. Kažkokia nesąmonė. Kodėl reikia klaidinti žmones. Tik sugadinau produktus.. Ir tai jau ne pirmą kartą. ATSAKYTI
Inga
2017-08-06 08:54
Nesigavo visiskai. ATSAKYTI
Vilija
2017-08-06 13:31
O kas jums nepavyko, Inga? Man ši duonelė visada išeina ir gana paprasta pagaminti, jau vos ne tradiciniu savaitgalio receptu šeimoje tapo ATSAKYTI
Abd
2023-02-01 00:19
As vis skaitau , duonelw kazkur iseina , kur ji iseina ? Kaipmjingali kazkur iseit ? Kam kwpt , jei vis iseina .. :) ATSAKYTI
Odeta
2017-07-12 15:02
Labai skani duonytė. ATSAKYTI
Aiva
2017-07-25 16:16
Simtakart skaniau uz visus pirktinius cesnakinius batonus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital