Sultinyje troškinta triušiena

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Sultinyje troškinta triušiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g triušienos
1 šaukštas kiaulienos taukų
2 morka
1 pundelis petražolių
2 svogūnas
2 pomidorai
2 stiklinės skysto sultinio
3 šaukštai kvietinių miltų
juodieji pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite ir sukapokite (su kaulais) triušieną, apibarstykite ją druska, pipirais, pavoliokite miltuose ir apkepinkite riebaluose. Po to ant apkeptos triušienos sudėkite į puodą susmulkintas, riebaluose pakepintas morkas, svogūnus, pomidorus ir petražoles. Viską užpilkite karštu sultiniu, kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinkite apie 20-25 minutes. Galiausiai, jei norite, galite užpilti grietinėlės ir, jei reikia, pasūdyti. Patiekite su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital