Su alumi troškinta vištiena ekvadorietiškai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Ekvadorietiška troškinta vištiena su alumi
Ekvadorietiška troškinta vištiena su alumi
Ekvadorietiška troškinta vištiena su alumi
Autorius apie receptą: Šio recepto specialusis ingredientas yra alus, kuris ir suteikia vištienai ypatingo skonio. Beje, troškiniui pagaminti galite naudoti bet kurias vištienos dalis. Šio recepto specialusis ingredientas yra alus, kuris ir suteikia vištienai ypatingo skonio. Beje, troškiniui pagaminti galite naudoti bet kurias vištienos dalis. Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai vištų blauzdelių
Marinatui:
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio juodųjų pipirų
Padažui:
200 mililitrų šviesaus alaus
2 vienetai pomidorų
2 vienetai apelsinų
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 sauja kalendros (smulkintos)
1 sauja petražolių (smulkintų lapelių)
6 skiltelės česnako
2 šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Marinatui skirtus ingredientus sumaišome viename indelyje. Vištienos kulšeles ištriname marinato prieskoniais, sudedame į indą, uždengiame maistine plėvele ir paliekame marinuotis šaldytuve pernakt arba porai valandų. Jei skubat, galite pamarinuoti 15-20 min kambario temperatūroje.
2.
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų, sudedame kulšeles, apkepiname iš abiejų pusių, kol apskrunda. Po to nupilame aliejų.
3.
Elektriniu trintuvu viename inde sutriname visus padažo ingredientus, išskyrus alų ir druską. Sutrynę turime gauti piure tirštumo padažą. Po to įmaišome alų, ir pagardiname druska pagal skonį. Padažą užpilame ant vištienos kulšelių, troškiname keptuvėje ant silpnos ugnies apie 1 h. Kulšeles vis apverčiame. Keptuvės nereikia uždengti dangčiu. Pabaigoje troškinimo paragaujame ar papildomai nereikia druskos. Nuo alaus padažas gali kiek karstelti, tuomet galite papildomai įdėti 0,5 arb. š. cukraus.
4.
Taip paruošta vištiena labai skani su ryžiais, keptais platanais, juodosiomis pupelėmis. Jei nemėgstate aštriai, tuomet nedėkite aitriųjų pipirų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital