Stromboli duona

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Stromboli duona
Stromboli duona
Stromboli duona
Stromboli duona
Autorius apie receptą: Stromboli tai labai gardi duona su alyvuogių aliejumi, įdaryta sūriu ir mėsa. Iš esmės tai vos ne atskiras patiekalas. Puikus užkandis tai tikrai. Stromboli tai labai gardi duona su alyvuogių aliejumi, įdaryta sūriu ir mėsa. Iš esmės tai vos ne atskiras patiekalas. Puikus užkandis tai tikrai. Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
340 gramų miltų
200 gramų vandens (šilto)
20 gramų šlapių mielių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis salyklo (užplikyto verdančių vandeniu, nebūtina)
5 šaukštai pesto
Įdarui:
150 gramų mocarela sūrio
100 gramų vytintos dešros (pjaustyotos)
Aptepimui:
šiek tiek aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek čiobrelių
Padažui:
1 stiklinė kokosų pieno
40 gramų sviesto
5 šaukštai kario pastos
1.5 šaukšto cukraus
1 šaukštas žuvies padažo
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mieles ir vandenį suplakite su greitkračiu ar užsukamame stiklainyje iki putų. Visus tešlos ingredientus sudėkite į virtuvės kombainą ir minkykite kelias minutes, kol tešla taps minkšta ir elastinga (gali būti šiek tiek lipni, todėl patepkite rankas aliejumi prieš išimant tešlą). Išimkite iš virtuvės kombaino indo ir suformuokite kamuolį. Patepkite aliejumi dubenį ir įdėkite į jį tešlą. Uždenkite ir palikite pakilti maždaug valandą - pusantros. Tešla turi išaugti dvigubai.
2.
Kol tešla kyla, padažui nedideliame puode ištirpdykite sviestą ir pakepinkite kario pastą keletą minučių. Įpilkite kokosų pieną, cukrų ir žuvies padažą. Paragaukite ir pagal skonį dapilkite žuvies padažo arba cukraus. Pagardinkite pipirais. Virkite ant silpnos ugnies, kol padažo apimtis sumažės maždaug per pusę ir jis sutirštės.
3.
Pabarstykite kočiojimo kilimėlį miltais ir išimkite ant jo tešlą. Tapšnojant ir lengvai tempiant suformuokite iš jos maždaug 20*40 cm dydžio stačiakampį. Suplėšykite arba supjaustykite mozzarella sūrį ir išdėliokite jį ant viršaus. Taip pat ant viršaus išdėliokite dešrą, pesto bei pasiruoštą kario padažą. Susukite tešlą kaip vyniotinį ir užlipdykite siūlę/susijungimą. Padėkite tešlą ant išklotos kepimo popieriumi arba kepimo kilimėliu skardos. Patepkite aliejumi ir uždenkite plėvele. Palikite pakilti 20 minučių.
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 C. Pabarstykite tešlą čiobrelių lapeliais ir lengvai juos įspauskite į tešlą. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 10 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 200 C ir kepkite dar 25 - 30 minučių. Išimkite ir atvėsinkite ant grotelių. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital