Stirnienos kumpis

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
 Stirnienos kumpis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Stirnos kumpis.

Įtrynimui:
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų,
2 šaukšteliai maltų čili pipirų,
1 šaukštelis kmynų,
1 šaukštelis šalavijo,
1 šaukštas acto.

Marinatas:
2 l pasukų,
4 supjaustyti svogūnai,
4-5 lauro lapai,
6 skiltelės česnako,
1 šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių,
nedidelė lazdelė cinamono,
raudono vyno,
majonezo.
PARUOŠIMO BŪDAS:
įtriti kumpį nurodytųjų produktų mišiniu. Kelias valandas kepsnį palikti marinate iš nurodytųjų produktų. Padėti į šaldytuvą 2-3 dienoms, retkarčiais apversti. Nusausinti kumpį, gerai apkepti (iki rudumo) orkaitėje aptepus jį majonezu. Nupilti riebalus. Supilti butelį raudono vyno. Uždengti ir lėtai kepti 140-160 C temperatūros orkaitėje. Įdėti porą svogūnų, morkų, obuolių ir vieną ar dvi bulves. Įpilti, jei reikia, daugiau vyno ar vandens, kad liktų toks pat skysčio lygis. Kepti kol daržovės ir kepsnys bus minkšti.
AUTORIUS: Inesa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Lukas
2021-09-20 22:13
Jei norite išniekinti žvėrieną galite pabandyt šitą receptą ATSAKYTI
Arvydas
2019-01-07 15:41
Acto tikrai nereikia. Skonis gaunasi kaip kepenėlių. ATSAKYTI
vilencas
2009-10-14 20:57
atsakykite nors jus.
1.ar tikrai nereikia druskos?
2.kiek i marinata ideti majonezo ir vyno?
3.kiek laiko kumpi itrinus prieskoniais laikyti ir kiek paciame marinate? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital