Steikai

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Steikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 kilogramai kiaulienos ( sprandinė)
šiek tiek druskos (, česnakinė)
šiek tiek pipirų
2 vienetai lauro lapų
3 šaukštai padažo (Volčesterio)
šiek tiek baziliko
šiek tiek petražolių
šiek tiek paprikos ( aitrioji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Viską, kas išvardintą(prieskonius) sumaišyti iki vientisos masės. Jeigu nemėgstate aštriai, tuomet nedėkite aitriosios paprikos. Mėsą nuplauti, supjaustyti apie 1,5-2 cm storio medalionais. Kiekvieną mėsos medalioną įtrinti prieskoninę masę ir palikti marinuotis (geriausiai per naktį). Kepti ant grotelių.

Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital