Varškės spurgos su vyšnių džemu

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
Varškės spurgos su vyšnių džemu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų varškės (geriau sausesnės, iš maišelių)
3 vienetai kiaušinių
8 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
200 gramų vyšnių džemas (įdarui)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis sodos
0.5 šaukštelio acto
Kepimui:
500 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sodą nugesinti su trupučiu acto.
2.
Kiaušinius su cukrumi gerai išplakti, sudėti vanilinį cukrų, miltus, nugesintą sodą, ištrintą varškę, ir gerai išminkyti. Jeigu tešla labai minkšta ir limpanti prie rankų, įdėkite dar šiek tiek miltų (tas dažniausiai nutinka, jeigu varškė drėgnesnė).
3.
Drėgnomis rankomis formuojame spurgytes ir verdame įkaitusiame aliejuje iki spurgytės iškyla į paviršių.
4.
Vyšnių džemą į iškepusias spurgas įšvirkšti konditeriniu švirkštu.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Edita
2024-02-24 18:55
TIKRAI GAVOSI PUIKIAI; pirmos spurgos, kurios gaunai idealiai apvalios ir labai greitai paruošiamos- dviguba porcija ištirpo akimirksniu.
Miltų dėjau iš akies, matyt šiek tiek daugiau, bet puikiai kilo ir labai skanios- idealu su aviečių džemu. ATSAKYTI
Ernesta
2021-04-26 21:21
Labai skanios spurgos. Aš miltų dėjau dar mažiau, tad spurgos gavosi ypač minkštos ir purios. Tikrai labai rekomenduoju ATSAKYTI
juste
2012-10-31 18:56
sitiek miltų tikrai užtenka,nes tesla turi būti labai minkšta,ir spurgas galima padaryti tik šlapiomis rankomis,tada jos būna pačios skaniausios. ATSAKYTI
renata
2011-01-31 22:23
siaip labai lengvai paruosiamos ir labai skanios spurgos, tik miltuu as daugiau dejau, kad tesla lengviau formuojama butu. bet gal cia mano varske slapesne buvo (naudojau varske is pakeliu) ATSAKYTI
Neringa
2010-01-09 23:09
Prašom kepti,išties labai gardu jos :) ATSAKYTI
benas
2010-01-09 16:19
kokios puikios spurgos! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital