Spurgos „Lengvai ir greitai“

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 84)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 84)
Spurgos „Lengvai ir greitai“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
600 gramų varškės
15 šaukštų miltų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas acto
1 šaukštelis sodos
Kepimui:
500 mililitrų aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlį su varške įmušame kiaušinius, nugesiname sodą su trupučiu acto arba citrinos sulčių ir viską išmaišome. Į masę beriame miltus ir minkome tol, kol tešla bus tinkama kočioti. Jei reikia, berti dar šiek tiek miltų.
2.
Tešlą iškočiojame maždaug 1 cm storio, padarome puoduku spurgos formą, vidury padarome skylutę ir dedame į puodą su įkaitusiu aliejumi.
3.
Pabarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Greta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Inga V.
2024-02-09 21:11
Labai skanios gavosi. Visa šeimyna liko euforijoj. Tik aš dar cukraus dėjau 4 gerus šaukštus. ATSAKYTI
Simas
2021-07-12 12:45
O gali na įdėti kakavos kad gautųsi šokoladiniai?

ATSAKYTI
Greta
2021-07-13 09:19
Vietoje šaukšto miltų galia įdėti šaukštą kakavos (tik natūralios, nesaldintos) miltelių :) ATSAKYTI
Karina
2019-02-11 22:17
Labai skanios spurgos m I minkstos ir saldzios ATSAKYTI
Vakaris
2016-09-14 22:20
Puikios,paprastos spurgytės. dar išsiverdi cukraus ir medaus sirupo + cukraus pudra... mhhhhh...
visas paruošimas su iškepimu užtruko 25 min. ATSAKYTI
yyyy
2012-01-15 10:38
kiek mazdaug cia tu spurgyciu iseis?:)) ATSAKYTI
Arminas
2011-12-05 18:35
Labia skanios, tik iskepiau ir nebeliko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital