Sprandinės suktinukai vyno – grybų padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Sprandinės suktinukai vyno – grybų padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg neriebios sprandinės
3 - 4 morkos
1 didelis svogūnas
3 skiltelės česnako
0,5 taurės raudono vyno
1 valgomas šaukštas maltų džiovintų grybų
keli lauro lapeliai
3 - 4 kvapnieji pipirai
2 kupini šaukštai miltų
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sprandinę supjaustykite griežinėliais, išmuškite, jei gaunasi labai didelis gabalas – padalinkite pusiau. Pabarstykite prieskoniais, dėkite juostelėmis pjaustytas morkas, susukite ir sutvirtinkite dantų krapštuku.

Suktinukus apvoliokite miltuose ir pakepinkite ant šlakelio aliejaus iš visų pusių (ant stiprios ugnies). Atidėkite į puodą, kuriame troškinsis suktinukai.

Supjaustykite kubeliais svogūną, likusias morkas, pakepinkite toje pačioje keptuvėje, suberkite pjaustytus česnakus, likusius miltus bei maltus grybus, apkepinkite. Supilkite vyną, gerai išmaišykite, supilkite ant suktinukų.

Į puodą įberkite kvapniuosius pipirus, sudėkite lauro lapus, įberkite druskos, įpilkite verdančio vandens, uždenkite ir troškinkite apie 40 min. karts nuo karto permaišykite, kad tolygiai išsitroškintų mėsa. Jei reikia įpilkite dar šlakelį vandens.

Skanaus!

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital