Sprandinės kepsnys

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys
Sprandinės kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos sprandinės
250 g baravykų
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
1 morka
1 kg mažų bulvyčių
1 kg raugintų kopūstų
2 valgomi šaukštai medaus
6 šaukštai alyvuogių aliejaus (arba savo mėgiamo)
1 žiupsnelis čiobrelių, raudonėlio, kmynų
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaulienos sprandinę įpjauti per vidurį, įtrinti česnaku, pipirais ir druska.

Keptuvėje apkepinti susmulkintą svogūną, sutarkuotą morką ir susmulkintus baravykus.

Atvėsintą įdarą sukimšti į sprandinės vidų, užsegti mediniais pagaliukais iš abiejų pusių. Sprandinę dėti į kepimo rankovę ir gražiai surišti storu siūlu.

Kepti orkaitėje pusvalandį 200C ir valandą 170C temperatūroje.

Kopūstus troškinti 1,5 val. su dviem šaukštais medaus ir 4 šaukštais alyvuogių aliejaus.

Bulves išvirti ir nulupti. Užpilti šaukštą alyvuogių aliejaus, čiobrelius, raudonėlį ir kmynus ir druskos. Viską gerai išmaišyti ir kepti orkaitėje apie 30 min. Galite dėti šalia sprandinės.

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital