Šparaginių pupelių šaltsriubė

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šparaginių pupelių šaltsriubė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


500 g šparaginių pupelių

1 sauja svogūnų laiškų

4 v. š. sviesto

2 v. š. balto vyno

20 ml grietinėlės

80 ml natūralaus jogurto

2 v. š. citrinos sulčių

druska

PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuplaukite, nuvalykite (nulupkite) ir smulkiai supjaustyti šparagines pupeles.


Ištirpinkite puode sviestą, supilkite grietinėlę, vyną, sudėkite šparagines pupeles, smulkintus svogūnų laiškus, paskaninkite druska ir virkite apie 30 min.


Išvirus viską sutrinkite ir sutrintą sumaišykite su jogurtu, citrinos sultimis ir dar pagal skonį įdėkite druskos.


Sriubą padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų ir patiekite šaltą.


Skanaus!


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital