Spageti su jūros gėrybių padažu

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Spageti su jūros gėrybių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g. jūros gėrybių kokteilio
2 česnako skiltelės
Žiupsnelis šviežių krapų
Žiupsnelis šviežių petražolių
2 v. š. grietinėlės
50 g „Brie“ sūrio
2 v. š. alyvuogių aliejaus
spageti makaronų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aliejuje pakepti sutrinta česnaką . Į aliejų sudėti jūros gėrybes, troškinti apie 5 min.
Supilti grietinėlę, o kai ji užvirs, sudėti supjaustytą sūrį. Kai suris išsilydys ir užvirs, sudėti smulkintus krapus ir petražoles.
Paruoštą padažą užpilti ant išvirtų spagečių. Papuošti žalumynais, tarkuotu sūriu.  Skanaus!
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital