Spagečiai su pomidorais ir sūriu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Spagečiai su pomidorais ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4-6 porcijoms:
60 ml. pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
1 didelis smulkiai supjaustytas baltasis svogūnas,
2 skiltelės smulkinto česnako,
2 indeliai (400g) konservuotų pomidorų savose sultyse,
12 baziliko lapelių, juos suplėšyti, kelis lapelius palikti papuošimui,
90ml riebios grietinės,
60g švelnaus kieto sūrio, supjaustyto mažais kubeliais,
druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai,
500g spagečių,
30g šviežiai tarkuoto parmezano.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite supjaustytą svogūną bei česnaką ir kepinkite apie 5 minutes, kol svogūnas suminkštės. Sudėkite pomidorus ir baziliką. Gerai išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė ims tirštėti. Išplakite grietinę, sūrio kubelius. Gerai maišykite, kad sūris išsileistų, ir masė pasidarytų vientisa. Pagardinkite druska ir pipirais. Tuo tarpu dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir perdėkite į serviravimui skirtą indą. Pabarstykite parmezanu ir gerai išmaišykite. Supilkite paruoštą masę ant spagečių ir pamaišykite. Pagardinkite trupučiu pipirų. Papuoškite baziliko lapais ir valgykite karštus. Makaronų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital