Sotusis pyragas su varškės sūriu ir špinatais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Sotusis pyragas su varškės sūriu ir špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
250 g sviesto
200 g grietinės, 30 proc.
400 g kvietinių miltų
Žiupsnelio kepimo miltelių 
Druskos
 
Įdarui:
250 g varškės sūrio
350 g špinatų
100 g svogūnų laiškų
Petražolių
Krapų
4 v. š. grietinės
3 kiaušinių
Juodųjų pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai skirtus produktus sumaišyti. 2/3 tešlos iškloti kepimo formos dugną ir šonus. Kitą dalį palikti viršui bei papuošimui. Špinatus, žolumynus susmulkinti ir sumaišyti su varškės sūriu bei išplaktais kiaušiniais. Visą masę sudedame į formą. Uždengiame viršu likusia tešla ir padarome žaismingus rutuliukus papuošimui.  
AUTORIUS: Olga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Hm
2021-11-15 14:44
O tai kaip, kiek ilgai kepti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital