Sotus tarkuotų bulvių, sūrio ir kiaušinių apkepas

AUTORIUS:
Samanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Sotus tarkuotų bulvių, sūrio ir kiaušinių apkepas
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitas, minkštas, skanus ir sotus apkepas. Kepimui naudojau 22 centimetrų skersmens formą. Patiekdama apkepą pagardinau kepinta šonine. Greitas, minkštas, skanus ir sotus apkepas. Kepimui naudojau 22 centimetrų skersmens formą. Patiekdama apkepą pagardinau kepinta šonine. Samanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sūrio
4 šaukštai majonezo
2 skiltelės česnako
1 šaukštas krapų (džiovintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sūrį sutarkuojame burokine tarka, česnaką smulkiai sukapojame.
2.
Pusę tarkuoto sūrio sumaišome su vienu kiaušiniu ir džiovintais krapais, šiuo mišiniu padengiame kepimo popieriumi išklotos arba aliejumi pateptos kepimo formos dugną.
3.
Likusią sūrio dalį sumaišome su majonezu ir česnaku, įmušame kiaušinį ir išmaišome.
4.
Bulves sutarkuojame burokine tarka, pagardiname druska ir pipirais, sumaišome su sūrio mišiniu ir taip pat dedame į kepimo formą.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
AUTORIUS: Samanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Iveta
2021-09-27 20:44
Kokias bulves naudoti - virtas ar ne? ATSAKYTI
Aurelija
2021-09-28 12:49
Parašyta prie ingredientų, kad bulvių reikia virtų. ATSAKYTI
Justina
2020-10-19 17:37
Ar tikrai burokine tarka? ATSAKYTI
Irmantas
2020-02-17 12:02
Geras apkepas. Labiau tiktų valgyti su mėsa ar pan., o ne kaip pagrindinį patiekalą. ATSAKYTI
Alina
2019-11-06 00:50
Man pasirode per daug 2ju skilteliu cesnako, deciau max 1.
Siaip neblogas apkepas ATSAKYTI
Nijolė
2018-12-08 12:46
o galima iškepti taip ir ant keptuvės. Pamėginau ir puikiai gavosi. Kepiau ant minimalios ugnies. ATSAKYTI
Karina
2018-04-23 21:06
Visai neblogas su šoninės padažu. ATSAKYTI
Austeja
2017-04-04 15:09
Labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital